DSLR Canon EOS 600D + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II NOU SIGILAT 2600 RON

In jos

DSLR Canon EOS 600D + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II NOU SIGILAT 2600 RON

Mesaj  gsm.mall la data de Vin Aug 12, 2011 8:45 am

Cu o rezolutie de 18 megapixeli, cea mai mare din clasa sa, un design intuitiv pentru utilizator si cu intreaga familie EOS de obiective si accesorii la dispozitia dvs., EOS 600D elimina orice obstacol din calea fotografiei dvs.Senzor CMOS APS-C de 18 megapixeli

Senzorul CMOS APS-C de 18 megapixeli capteaza imagini ce inglobeaza o multime de detalii si claritate. Aceasta rezolutie ridicata permite imprimarea in format mare si flexibilitatea de a decupa imagini pentru compozitii alternative.

Sensibilitate ISO 100-6400

Intervalul de sensibilitate ISO 100-6400, care poate fi extins la ISO 12.800, permite fotografierea de inalta calitate din mana in conditii de lumina scazuta, fara blit.

Procesarea imaginii pe 14 biti

In centrul camerei Canon EOS 600D se afla un procesor de imagine DIGIC 4 pe 14 biti, care ofera reproducerea exceptionala a culorilor, gradatia placuta a nuantelor si controlul strict al zgomotului.

Mod Automat inteligent pentru scena

Modul Automat inteligent pentru scena analizeaza fiecare scena in detaliu si alege de fiecare data setarile potrivite ale camerei, lasandu-va libertatea de a va concentra pe ceea ce este important – fotografia dvs.

Ghid de functii pe ecran

Ghidul de functii pe ecran al EOS 600D ofera descrierea multor functii ale camerei, precum si sfaturi de utilizare a acestora.

Film Full HD EOS

Filmati Full HD cu controlul manual al vitezei cadrelor, expunerii si sunetului. Tehnologia Instantanee video permite imbinarea clipurilor scurte de 2, 4 sau 8 secunde intr-un singur fisier de film, pentru o inregistrare care pare a fi editata profesional, in timp ce Zoom digital film permite marirea de 3-10x, mentinand in acelasi timp calitatea Full HD.

Focalizare automata panoramica in 9 puncte si masurare expunere iFCL

Noua puncte AF, inclusiv un senzor de tip incrucisat central, sunt raspandite in cadru pentru focalizare rapida si precisa, chiar si cand subiectul nu este in centru. Masurarea expunerii iFCL in 63 de zone asigura o expunere precisa de fiecare data.

Ecran de 7,7 cm (3,0”), cu 1.040.000 de puncte si unghi variabil

Filmati din unghiuri unice cu un ecran LCD Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0”), care contine 1.040.000 de puncte pentru claritate sporita.

Basic+

Tehnologia Basic+ permite personalizarea setarilor automate de baza in functie de conditiile de iluminare sau de ambianta.

Efecte Filtru creativ

Efectele Filtru creativ pot fi aplicate fisierelor Raw si JPEG dupa fotografiere, inclusiv simularile Camera din plastic, Claritate redusa, Miniatura, Alb-negru granulat si Ochi de peste.

Control incorporat blit wireless

Un controler de blit Speedlite wireless incorporat si tehnologia wireless facila permit utilizarea unui blit TTL la distanta fara accesorii suplimentare.

Compatibilitate cu toate obiectivele EF si EF-S

EOS 600D este acceptat de intreg sistemul: blituri, declansatoare la distanta si peste 60 de obiective care se bucura de increderea fotografilor profesionisti din toata lumea.SE POATE VEDEA IN BUCURESTI TEL 0768 000 060

gsm.mall

Mesaje : 1
Puncte : 3
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/08/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum